Taxifix

Oppdatert Taxifix - men noe bedre?

Taxifix.

Taxifix har nå fått en versjon 2.0.1. Det jeg stusser mest på er hvorfor de har tatt vekk særlig muligheten for kunden til å kunne skrive en melding.

 

Det er ikke sjelden at vi ser at stedet på kartet kunden står og adressen ikke stemmer. Da er det viktig å ringe raskt for å avklare adressen. Kunder opplever at de ikke får frem rett adresse. Da kunne en melding rydde opp i eventuelle misforståelser.

 

Det å lage en god app krever ressurser. Det blir da spørsmål om Oslo Taxi har ressursene til dette? Har de laget en enkel app fordi de gjør det selv og ikke har ressurser og ekspertise til å lage en mer avansert app som inneholder flere koder. Ifølge ett nettsted krever en bil over 200 millioner kodelinjer. Hvor mange tusen krever en enkel app?

 

Det er ikke noen sak å lage en mer avansert app, men det vil kreve penger og økte ressurser. Er Oslo Taxi og Cencom villig til det?

 


For noen år siden ble jeg kontaktet av de som laget Taxistation, en taxi app. Allerede da sa jeg at denne appen måtte utvikles mer ellers ville den ikke nå frem. Noen sentraler brukte den i Oslo. Det virket som meg at de bare ønsket å tjene penger. Nå er Taxistation historie.   

 

 

Forslag til apper.

Helt siden de første appene kom for over 10 år siden, har jeg tegnet ulike versjoner. Målet var å lære seg programmering av apper, men det har jeg ikke fått tid til ennå. "Time will show".