HJEM

Oppdatert 29-08- 20

Analogt eller digitalt årsmøte.

Årets årsmøte for Oslo Taxi SA, kunne ha blitt det mest demokratiske årsmøtet i konsernets historie, men styret ser ut til å klare å «spenne bein» på årsmøtet. 

Ragnarock på Valhall?

Da er den endelige innkallelsen kommet til årsmøtet for Oslo Taxi. Dessverre er den ikke særlig fremadrettet. 

Oslo Taxi og mangel på effektiv drift.

Drosjebilene i Oslo Taxi har en elendig effektivitet. Det foregår mye unødvendig kjøring når kundene bestiller turer. Stadig møter jeg ledige OT biler på vei vekk fra Bygdøy, mens jeg er på på vei til å hente en kunde i Schiøtz vei. Burde ikke denne ledige Oslo Taxi heller fått turen?

 Kilometer kontra tid!

Hvilken rute skal en velge? Det er ett evig spørsmål om korteste vei og raskeste vei. Skal en velge ruten Oslo Taxi foreslår?

Trådløs lading av drosjer.

I løpet av 2020 og 2021 skal det plasseres fem trådløse elbilladere på ulike holdeplasser i Oslo. Egentlig var det Oslo Taxi som skulle ha bilene i prosjektet.  

Ny Taxifix.

Taxifix har nå blitt oppdatert til 2.0.2.

Appen trengte en oppdatering, men hvorfor har de fjernet noe av den gamle som var bra?

Ny yrkestransportforskrift.

Det er jo gledelig å se at det stilles krav til taksameter og krav til garanti på hvert drosjeløyve. Kravene til merking av drosjebilen er jo minimalistisk. 

Korona krisen.

Koronakrisen har ført til store problemer for drosjebransjen. Over natten har drosjene mistet kanskje så mye som 90% av kjøringen. 

Elektriske drosjer er fremtiden.

Det kommer til å skje store forandringer innen driften av drosjebiler i fremtiden, og da bør Oslo Taxi ha en drosjepark som kan møte konkurransen som vil komme.


Det er nå mulig å kunne bruke Vipps ved betaling også på spot-turer. Ved turens slutt kan kunden velge mellom kontant, kredittkort eller Vipps.

Bonus-system?

Bonussystemet er sterkt mislikt av oss sjåførene. Det var avslått i noen måneder, men er nå tilbake - dessverre! Da er det igjen å være avmeldt i ulike soner.

Makspris på ville veier?

Makspriser er kommet på godt og vondt. Dessverre kan de slå begge veier. Noen ganger for dyrt og noen ganger for billig.

Fremtiden for drosjene i OT?

En animasjon som viser hvordan det kan se ut om noen år for drosjene.